Sabtu, 31 Mac 2012

TANDAS OH TOILET

Toilet merupakan tempat yang hari-hari kita mesti masuk. Tujuannya hanya 1..... membuang hajat. Lepas tu jangan lupa beristinjak. Sekarang ni, sebagai ibu zaman millaneum ni.... kita kena mesti update dan tahu segala-galanya. Kadang-kadang bila dah tinggalkan sekolah, banyak sangat yang kita ketinggalan dan tak ingat apa yang guru2 kita ajar dulu.

Baru-baru ni.... Aina Afiqah (anak yang ke 2)meminta MAMA nya ajar tentang perkara Ibadat Sekolah Agama Darjah 1 tentang hadas besar dan hadas kecil, istinjak, menyertu dan doa-doa yang berkaitan.

Untuk lebih informasi, mulalah menGOOGLE subjek2 yang diminta oleh Aina. SUBHANALLAH.... memang banyak sangat info2 dari internet ni.

Semasa carian tu.... terjumpa lah pulak gambar-gambar toilet yang agak kelakar..... so far tak pernah lagi jumpa kat Malaysia ni....
















1 ulasan:

  1. perghhhh...giler phsyco nak u'uK mcmnie...bluekkkKKk

    BalasPadam